Весел бал с маски, на който са поканени хора с

...
Весел бал с маски, на който са поканени хора с
Коментари Харесай

Третият бал с маски за хора с увреждания чака 70 гости

Весел бал с маски, на който са поканени хора с увреждания и техни близки, подвига през днешния ден пазарджишката фондация „ Хефест ”. Мястото на купона е Регионалната библиотека „ Никола Фурнаджиев ”, където е ателието на организацията. Началото – от 10 часа и по принцип до 14 следобяд. Досега присъединяване са удостоверили над 70 посетители от няколко локални организации и една от Пещера.

Основателката на фондацията Пенка Кацарска съобщи, че са поканени всички държавни и неправителствени организации от Пазарджик и района, а за какво не и от цяла България! Заповядайте дружно да се повеселим от сърце, на инат на сложния ни живот! – прикани тя.

За следващото издание на събитието, което е част от културния календар на " Хефест ", се чакат участници във всевъзможни причудливи костюми, направени с доста въображение. Най-атрактивните могат да вземат участие в конкурс и да бъдат наградени. Освен това за всички ще има почерпка, радостна стратегия, дарове от Дядо Коледа и - несъмнено - един паметен празник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР