Вертолети и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и

...
Вертолети и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и
Коментари Харесай

Генерална репетиция за военния парад преди 6 май

Вертолети и самолети от състава на Военновъздушните сили (ВВС) и Военноморските сили (ВМС) и през днешния ден ще извършват полети с прехвръкване на дребна височина над София във връзка подготовката и провеждането на военния церемониал на 6 май. Това оповестиха от Министерството на защитата.

Полетите са по отношение на подготовката и провеждането на военния церемониал във връзка честването на Деня на храбростта и празника на Българската войска – 6 май.

Днес полети от участниците в генералната подготовка за военния церемониал ще се организират от 10:00 ч. до 11:00 ч. (резервни часове от 15:30 ч. до 16:10 ч.).

Малко преди обяд Военновъздушните ще излетят от авиобаза „ Враждебна “. Над София ще прелетят вертолети, измежду тях Ми-24 и „ Кугър ”, написа Нова телевизия. 

По традиция въздушният церемониал ще бъде воден от Ми-17, който ще развее и националния байрак. А на земята – 62 машини, ракетни комплекси, танкове и близо 800 военнослужещи ще вземат участие в Парада на българската войска.

В самия празничен ден – 6 май, участниците във въздушния съставен елемент на военния церемониал ще прелетят над София от 10:20 ч. до 11:20 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР