Вероятно се досещате колко е важно за популярните артисти да

...
Вероятно се досещате колко е важно за популярните артисти да
Коментари Харесай

Как Тейлър Суифт поддържа фигурата си

Вероятно се досещате какъв брой е значимо за известните актьори да поддържат фигурата си постоянно във форма. Повечето от тях са намерили баланс сред отговорностите си и поддържането на здравословни привички, тъй че да не им бъде толкоз мъчно. В тази публикация ще ви разкажем за това на какви трикове залага Тейлър Суифт, с цел да наподобява толкоз добре, даже когато ѝ се постанова да пътува.

Бягане, колоездене и музика

Едно от упражненията, които Тейлър Суифт прави, даже когато е на турне, е бягането. Винаги, когато може, тя употребява опцията да потича на слънце.

Освен това, когато има свободно време, го посвещава на уроци по спининг. Тейлър е разкривала в изявленията, че също по този начин се възползва от спорта, с цел да открива нови песни.

Танци
Сценичното показване на изпълнителката включва и интензивна физическа подготовка. В този аспект тя работи върху своите хореографии в нюйоркското студио Body By Simone. Други звезди също вървят там, като Селена Гомес, Джиджи Хадид или Кендъл Дженър.

Класовете включват подсилване на мускулите и устойчивост, с което приготвят Суифт за нейните дълги, интензивни концерти. Симоне употребява способ, който съчетава танцови придвижвания, пилатес и силови извършения, с цел да усъвършенства гъвкавостта, като в същото време тонизира мускулната маса.

this is proof that you can dance to every single taylor swift song
— veronica¹⁹⁸⁹ (@soitfuckingoes)
Бойни спортове 

Певицата тренира боксови удари с ръце и крайници. Всички те включват аеробна и анаеробна работа.

Can't imagine the life of. Acting, writing songs w his girlfriend, winning awards for the same, keeping up his martial arts practice because he MUST know how to fight when his girlfriend looks like THIS.
— Amrutha (Taylor's Version) (@ManthaAmrutha)
Интуитивното хранене на Тейлър Суифт

Носителката на 12 награди Грами се е борила с хранителни разстройства, както се разкрива в биографичния документален филм на Netflix. За да ги преодолее, тя стартира да яде по метод, който е прочут като интуитивно хранене. Той се основава на хранителни и психически аспекти. Това е метод, фокусиран върху разпознаването на това, което тялото желае да яде.

Създаден е от диетолозите Евелин Трибол и Елиз Реш през 1995 година Няма съответен проект, защото не е диета. Неговите общи правила са следните:
Уважавай тялото си.Открий удовлетворението.Определи равнището си на задоволеност.Отхвърли манталитета на диетата.
Някои научни проучвания допускат, че интуитивното хранене може да бъде показано като опция на стандартното лекуване на затлъстяването.

Любимите храни на Тейлър Суифт, с цел да останете във форма

Въз основа на описаните правила, Суифт се пробва да се храни уравновесено, само че без да оставя настрани избрани усети. Тя включва доста зеленчуци и разнообразни салати в седмичното си меню, като се изключи че е почитател на кафето с мляко.

Тя нормално закусва пълнозърнести палачинки с шунка, пармезан и яйца, портокалов сок и безалкохолна напитка. Също по този начин си пада по спагетите, пилешкото в разнообразни разновидности и тиквения къс.

Освен това обръща внимание на хидратацията. Обикновено пие по 5-10 шишета вода дневно. По време на турнетата си цялостни съблекалните с тях.

Витамини и добавки

Певицата добавя уравновесеното хранене с добавки, като магнезий. Освен това употребява L-теанин, който предизвиква релаксацията и понижава напрежението.

Държим да отбележим, че е от значително значение е да се консултирате със експерт, преди да взимате каквито и да е добавки. 

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР