Вероятно през следващата седмица, на конкурсно начало, ще започне оценката

...
Вероятно през следващата седмица, на конкурсно начало, ще започне оценката
Коментари Харесай

Вероятно през следващата седмица ще започне оценката и финансирането на общинските пътища за ремонт

Вероятно през идната седмица, на конкурсно начало, ще стартира оценката и финансирането на общински пътища, които се нуждаят от ремонт. Това сподели вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова по врече на блиц контрола в Народното събрание.

Той подсети, че има подготвеност за трансформиране на част от средствата в министерството - 250 млн. лв., в средства за главен ремонт на общински пътища. Изградихме партньорска линия сред министерството и Националното съдружие на общините в България за да се намерят тези пътища, които по ясни критерии да бъдат финансирани първо още през тази година, добави министърът.

Той посочи, че водещи критерии при избор на пътищата за ремонт ще са такива, свързани с сигурността на придвижването, както и пътни прави, където ремонтът е нужен заради естеството на увреждането - има голям брой " кратери ", пропадания на трасето. Изчакваме да бъдат оповестени напътствията на министъра на финансите по практикуване на бюджета, което е въпрос на дни. Преди това не може да се направи тази промяна, сподели министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР