Вероятно помните Дженифър Лав Хюит от трилъра от 1999 г.

...
Вероятно помните Дженифър Лав Хюит от трилъра от 1999 г.
Коментари Харесай

„Помним те с различно лице“: няма да познаете Дженифър Лав Хюит днес

Вероятно помните Дженифър Лав Хюит от трилъра от 1999 година „ Знам какво направи предишното лято “ и неговото продължение, както и от сериала „ Шепот от отвъдното “ (2005 - 2010).

Другите известни функции в киното на Дженифър са във „ Фатални дами “(2001) и „ Смокинг “ (2002). След това тя се снима най-вече в малкия екран, като след петте сполучливи сезона на „ Шепот от отвъдното “ се изявява в сериалите „ Престъпни планове “, „ Списъкът с клиенти “ и „ 911 “.

Едва ли някой може (и трябва) да чака една актриса да наподобява през 2023 година по този начин, както преди две десетилетия, когато е била на 20 години. Жените се трансформират с възрастта.

Това е изцяло обикновено и не би трябвало да става обект на позор или насмешки. В света на Холивуд обаче нещата не стоят тъкмо по този начин и натискът актрисите да наподобяват млади постоянно ги тласка към крайности. 

 Дженифър Лав Хюит Getty

Случва се някои звездни дами, пробвайки се да спрат времето с разнообразни козметични интервенции, да станат напряко неузнаваеми. Точно това наподобява се случва с Дженифър Лав Хюит, видяха почитателите на звездата.

На последните фотоси, които 44-годишната актриса показа в своя Instagram, тя в действителност не наподобява на себе си и това е по този начин от известно време насам, виждат почитателите ѝ.

 Дженифър Лав Хюит Getty | Instagram

Вчера тя разгласява пост, озаглавен „ Преди и след “. На първата фотография Дженифър е с дълга руса коса, а на втората е подстригана късо, на елегантно каре в светлокестеняв цвят.

Последователите ѝ останаха комплицирани дали това в действителност е тя и не пропуснаха да го отбележат в мненията.
                             

Ето и част от тях:

„ Твърде доста филтър или прекалено много пластина хирургия. Просто не приличаш на себе си. “
„ Това лице не е твоето. Ти си красива, индивидът на фотографията – също, само че просто не си ти. Много е объркващо. “
„ Дори не я разпознах. Толкова е тъпо, че Холивуд принуждава хората да си предизвикват това. “
„ Но...помним те с друго лице. Пак си красива, само че... друга! “

 Дженифър Лав Хюит Getty

Някои разясняват, че Дженифър е била по-красива с естествените си черти , до момента в който други я харесват и в този момент. На всички обаче им е мъчно да възприемат голямата смяна и се надяват филтрите в обществените мрежи да са единствената причина да не можем да я разпознаем на фотосите.
                             

Освен на сполучлива кариера в малкия екран, Дженифър се радва на постоянен брак с сътрудника си Брайън Халисей, с който се ожениха през 2013 година

Двамата са родители на три деца: 10-годишната Отъм, наследник на име Атикус, който е на 8, и 2-годишния Ейдън.
                             

Актрисата постоянно разгласява моменти от живота с дребните си деца и беше доста открита по отношение на последната си бременност с Ейдън, който роди през 2021 година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР