Вероятно, на много хора им е направило впечатление, че има

...
Вероятно, на много хора им е направило впечатление, че има
Коментари Харесай

Съдят Кендъл Дженър за текилата, която е с марката на модела

Вероятно, на доста хора им е направило усещане, че има много известни персони, които вземат решение да влагат парите си в бизнеса с алкохол.

И като изключим Райън Рейнолдс, който си пада по джина и футбола (доста странна и необичайна комбинация), по-голямата част от известните и богати влагат пари в текила. Например Леброн Джеймс, Джъстин Тимбърлейк и Дуейн Джонсън, който пък напряко превърта бизнеса с текила.

Кендъл Дженър също е част от тази мъжка компания с притежаваната от нея Tequila 818. Но точно тя ѝ навлича неприятности. Според KXAN, против ​​Tequila 818 е заведено дело от съперник - Tequila 512.

От Tequila 512 настояват, че текилата на Дженър е копирала логото и цветовата им скица. Според ищеца, от всички вероятни цветове и схеми конкурентите им от Tequila 818 са избрали отличаващи се черни букви на фона на отвесен жълт правоъгълник, написа Complex.

В подадените в съда документи се акцентира и преживелица от месец май предходната година, когато от текилата на Кендъл Дженър са употребявали фотография на бутилката на Tequila 512 за реклама в играта на Ким Кардашиян - Kim Kardashian: Hollywood.

От основаната в Тексас текила желаят на марката на модела да ѝ бъде неразрешено да употребява това лого и тези цветове, както и да бъдат финансово обезщетени с всички облаги, които от Tequila 818 са записали за този интервал.

Още през месец май 2021 година, когато Кендъл Дженър пусна текилата си на пазара, от Tequila 512 разгласиха в профила си в Instagram колаж (може да бъде видян ), който демонстрира сходствата сред етикетите.

Тогава се заядоха с модела, че нейния артикул е двойно дестилиран, до момента в който техният - тройно, само че пък цената на Tequila 818 двойно по-висока.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР