Вероятно голяма част от любителите на поп културата са сложили

...
Вероятно голяма част от любителите на поп културата са сложили
Коментари Харесай

Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера почете Шер

Вероятно огромна част от феновете на поп културата са поставили руси перуки и раирани бикини, с цел да се превъплътят в известната " Dirrty " на Кристина Агилера - по случай вечерта на Хелоуин.

Самата поп принцеса потвърди, че също същински се въодушевява от емблематичните дами в музиката. Затова за празничната вечер тя избра да бъде една от най-великите изпълнителки на всички времена: Шер.

Агилера показа в профила си в Instagram няколко фотоси и видеа, посредством които безусловно раздруса мрежата. Защото бе съумяла изцяло се превъплъти в Шер - от главата до петите, както написа InStyle.

В едно от видата виждаме певицата застанала с тил към камерата, а когато се обръща изумява с ексцентричния черен костюм, отрупан с вериги, капси, комбиниран с великански колан и мрежест чорапогащник. Кристина е добавила сребърни обеци, лачени обувки с висок ток и, несъмнено, изрязано кожено яке. Целият секси отбор, въодушевен от Шер, е приключен с буйна тъмнокафява перука и сив опушен грим.

Освен че се преобразява в Шер физически, Кристина взема решение да одобри и нейната личност в клипа, като пресъздава сцена от кино лентата " Бурлеска " от 2010 година, в който двете изпълнителки си партнират. " Tess & Ali 4EVER " - написа Агилера към обявата, визирайки двете основни героини във кино лентата.

А след това прибавя, че в обичания ѝ ден от годината е редно да " върне времето обратно " и да отдаде нужната респект на Шер.

" Посланието на Шер посредством нейната музика и жанр остави трайна диря в света и до ден сегашен не мога да допускам, че имах опцията да работя с такава легенда. Никой в никакъв случай не би могъл да влезе в нейните обувките, тъй като тя е велика и могъща. Любовта и уважението, които изпитвам към нея, са безкрайни ", споделя още Кристина Агилера.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР