Вероятно е имало ужасно премеждие на Володимир Зеленски, преди да

...
Вероятно е имало ужасно премеждие на Володимир Зеленски, преди да
Коментари Харесай

Кошмар! Какво е преживял Зеленски преди София

Вероятно е имало извънредно приключение на Володимир Зеленски, преди да отлети за България.

Украинският президент Володимир Зеленски може да е бил в Лвов по време на масираната ракетна офанзива по украинския град предходната нощ. Зеленски в началото е трябвало да отиде в прилежаща Полша, а по-късно да лети до София, разкриват военни източници.
-->
Източник от Министерството на защитата на Русия разкри, че задачата на прецизния удар в Лвов е западна техника, ситуирана на територията на Академията на Сухопътните войски.

" Ударът с високоточно оръжие беше нанесен по парковата зона на академията, където имаше бронирана техника западно произвеждане, в това число английски танкове Challenger ", разкрива той.

В същото време украинското вътрешно министерство съобщи за петима убити и минимум 40 ранени при ракетния удар по Лвов. Ведомството уточни, че избавителните работи не престават и до момента от руините са били извадени живи седем души, предаде ДПА.

От разрушени здания са били евакуирани повече от 60 души.

Украинският президент Володимир Зеленски даде обещание " осезателен отговор " на съветския ракетен удар по жилищен блок в град Лвов и жигосах " офанзивата на съветските терористи ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР