Вероятно бихте предположили, че един от най-известните модели в света

...
Вероятно бихте предположили, че един от най-известните модели в света
Коментари Харесай

Ирина Шейк показа най-големите си тайни, с които поддържа перфектна кожата на лицето си

Вероятно бихте предположили, че един от най-известните модели в света има строга и продължителна рутина, с която поддържа блестящата си кожа, само че ще сгрешите. Ирина Шейк разкри пред " Вог ", че нейната утринна рутина не включва доста прецедури, а няколко обикновени и бързи неща, които прецизно съблюдава, където и да се намира по света. Красивата кожа не изисква доста грижи, а вярно подбрани артикули и неизменност.

Виж още:

Самата тя споделя, че не обича да стои твъде дълго пред огледалото и не носи доста грим в всекидневието си, само че съблюдава някои наложителни неща. Първото нещо е, че всяка заран мие лицето си със студена вода или употребява лед, само че не кой да е. Красавицата употребява лед с краставица, а заран минава усърдно лицето си с въпросния лед. Водата се налива в дребна овална кутийка, с цел да има по прелестен досег до кожата. Може да използвате  опална кутия от елементарен крем, в тази ситуация Ирина употребява специфични ледени сфери, с цел да понижи подпухването заран. Оригиналните може да видите при започване на видеото горе, в което Ирина демонстрира стъпките.

Следват няколко смазки за хидратация, както и дневен крем срещу бръчки, който слага в зоната под очите, като го нанася с леки придвижвания. Красавицата си има и специфичен апарат за масаж на лицето, който също не пропуща. Всичко това става за не повече от 5-7 минути.

За устните си също поставя грижи, като с изключение на хидратиране, тя си прави специфична златна маска за устни, която не би трябвало да престоява дълго време, а по-късно може да изтрие единствено с пръсти. Следва грим, който е доста лек и съвсем неосезаем. 

Виж още:

Междувременно Ирина грее на мартенския брой на съветското издание на " Вог ", където е заложила на доста свежа и пролетна визия в зелено. Целта на мартенското издание е да показа хубостта на събуждащата се природа.

Изображение: https://www.instagram.com/irinashayk/ 

https://www.instagram.com/harrynuriev/ 

https://www.instagram.com/voguerussia/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР