Вероятната любовница на руския президент Владимир Путин Светлана Кривоногих нае

...
Вероятната любовница на руския президент Владимир Путин Светлана Кривоногих нае
Коментари Харесай

Любовница на Путин нае апартамент в Санкт Петербург на 4 етажа СНИМКИ

Вероятната държанка на съветския президент Владимир Путин Светлана Кривоногих нае апартамент в Санкт Петербург. Това оповестяват телеграм каналите.

Както знаете, наемането на апартамент на Каменния остров коства 700 хиляди рубли на месец. Жилището разполага с 3 спални и 5 бани. На притежателите е обезпечена и денонощна защита, видеонаблюдение и даже персонално място за дребни лодки.

Отбелязва се, че самият апартамент е на 4 етажа (включително мазе), като сред тях има асансьор.

Немного не про войну.

Тут Светлана Кривоногих сдает квартиру на Каменном острове в Петербурге за 700 тысяч рублей в месяц. Это тот самый дом на 20 квартир, в котором поселились сплошь друзья Путина: Ротенберг, Шамалов, Ковальчук.

В объявлении есть интерьеры. Но берегите глаза.
— Andrey Zakharov (@skazal_on)

Известно е също, че в прилежащи жилища живеят близки другари на Путин, съветските милиардери Аркадий Ротенберг, Кирил Шамалов и Юрий Ковалчук.



Светлана Кривоногих е близка другарка на Владимир Путин от Санкт Петербург. По едно време тя получи дял в банка " Россия ", а хора от вътрешния кръг на президента на Руската федерация постоянно изпращаха първокласни дарове на дамата.

Тя има щерка Луиза Розова, която, както се оказа, е като две капки вода, сходна на Путин, а второто й име е Владимировна. Затова редица журналистически следствия потвърждават, че момичето е щерка на президента на Руската федерация, у който неотдавна беше открита още една яхта.

Припомняме, че евентуалната щерка на Путин Луиза Розова изтри страницата си в Instagram след вълна от ненавист.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР