Вероника Кудерметова постигна страхотна победа след 6-2, 3-6, 6-1 над

...
Вероника Кудерметова постигна страхотна победа след 6-2, 3-6, 6-1 над
Коментари Харесай

Кудерметова отстрани Гоф в Доха


Вероника Кудерметова реализира страхотна победа след 6-2, 3-6, 6-1 над Коко Гоф, с цел да доближи до полуфиналите на WTA 500 шампионата в Доха.

Това бе първи неин триумф над тенисистка от топ 10 от успеха над Онс Жабур в Сан Хосе през предходната година. Ключът в мача бе оправянето с изискванията и доста мощния вятър, който постоянно променяше посоката на топката. Така разиграванията постоянно биваха решавани от това коя съумява по-добре да управлява топката.

Световната №1 бе по-постоянната в хода на трите сета, до момента в който играта на Гоф бе на приливи и отливи. Американката се наложи във втората част с доста разнообразна игра във значимите моменти, само че в третата експанзията на Кудерметова и играта ѝ на мрежата донесоха скъпия триумф.

25-годишната рускиня ще опита да доближи до първия си край от Истанбул през април 2022-а. Това обаче няма да е елементарно, тъй като нейна съперничка ще бъде Ига Швьонтек. Полякинята не игра в днешния ден, защото Белинда Бенчич се отхвърли от присъединяване.

На полуфинал е и Джесика Пегула, която нямаше проблеми с Беатрис Хадад Мая – 6-3, 6-2.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР