Верният лейтенант на Майкъл Джордан от династията на Чикаго Булс

...
Верният лейтенант на Майкъл Джордан от династията на Чикаго Булс
Коментари Харесай

Скоти Пипън: ЛеБрон не е като Майкъл и Коби

Верният лейтенант на Майкъл Джордан от династията на Чикаго Булс през 90-те години на предишния век - Скоти Пипън, направи съпоставяне сред Въздушния, Коби Брайънт и сегашната суперзвезда ЛеБрон Джеймс. Шесткратният първенец на НБА, който игра за “биковете” в продължение на 11 години, счита, че Краля не се приближава до Ем Джей и Брайънт, стане ли дума за един съответен детайл от играта им.

“Когато виждам ЛеБрон, той не е това, което Майкъл беше като състезател. Той даже не е това, което Коби Брайънт беше. Така че, когато се вършат опити за съпоставяне, касаещи този инстинкт, който Майкъл притежаваше, умеенето му взима надзор над мачовете, желанието му постоянно да търси последния изстрел - ЛеБрон просто няма този ген. Това не е в него. Коби го има. Виждам малко от това в Пол Джордж, както и в Кауай Ленърд и Ръсел Уестбрук. Не са доста играчите, които го притежават”, разяснява Пипън при гостуването си на First Take.

“Мога да заявя, че гледах ЛеБрон онази вечер и мачът беше еднакъв. А той не направи съвсем никакво изпитание, или направи минимално изпитание, да желае топката в края”, добави още Скоти.

“Не настоявам, че не знае по какъв начин да побеждава, просто не има този въпросен ген, който те кара да искаш победния изстрел”, счита още Пипън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР