Верислав Туджаров стана известен като един от най-добрите стратези в

...
Верислав Туджаров стана известен като един от най-добрите стратези в
Коментари Харесай

Туджаров от "Игри на волята" избухна след номинациите на Поли и Вальо и заяви позицията си

Верислав Туджаров стана прочут като един от най-хубавите стратези в трети сезон на " Игри на волята ". Ако не се беше разболял, което бе повода за бързото му излизане от формата, евентуално щеше да е още измежду своите съплеменници. Е, точно неговите качества на пълководец проговориха за следващ път, тъй като изрази възмущението си от номинациите при Приключенците.

Туджаров не схваща по какъв начин е допустимо да предлагат Валентин, който е най-хубав в реденето на пъзелите, а Паулина е единствената им останала жена, която е на всичкото от горната страна и една от най-силните в този сезон. 

Виж още: " Поне ѝ взе парите ": Андрей от " Игри на волята " разгроми Мани, почитателите с неповторими коментари 

" Племето без обединения номинира най-слабия си състезател, само че единствен, който може да реди пъзели (елемент, който е решавал не една или две битки) ", написа Туджаров и продължава с номинацията на Поли, която дефинира като " най-силен " състезател в племето и " последната им останала жена ", само че е била номинирана, тъй като " разбираш ли, дамите всякога побеждават, а единствено една остана там! ".

Припомняме, че на последния елиминационен съвет номинирани бяха двама от племето на Приключенците, които ще се борят за оставането си в шоуто. Този петък борбата ще бъде повече от забавна, тъй като ще забележим кои ще са останалите номинирани, кой ще се избави, само че и кой ще отпадне на метри от огромния край на " Игри на волята ".

Виж още: Биляниш с откровения за булимията, мисли ли за второ дете и за един специфичен мъж в живота ѝ 

Изображение: https://www.instagram.com/globalcastaway/, https://www.instagram.com/valentinmichev/, https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР