Верижна катастрофа е станала преди минути на главен път Е-79

...
Верижна катастрофа е станала преди минути на главен път Е-79
Коментари Харесай

От последните минути! Верижна катастрофа с видински Мерцедес на Е-79 между Монтана и Враца, платформа с кола изхвърча в гората /снимки/

Верижна злополука е станала преди минути на основен път Е-79 сред Монтана и Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е до разклона за Бели Извор. До него се е стигнало откакто кола спряла на отбивката и движещият се зад нея бус "Фолксваген " с кърджалийска регистрация, който пътувал от Монтана към Враца, понижил. Той бил с прикачена платформа с кола, а зад кормилото му седял към 35-годишен лидер. Идващият зад него видински "Мерцедес ", ръководен от към 50-годишен мъж, не съумял да понижи поради мократа пътна настилка и се забил в буса. В леката кола е пътувала и брачната половинка на водача. Ударът е бил толкоз мощен, че платформата с возилото изхвърчала вляво от пътя и се спряла в гората. Зад немската кола пътувал ТИР с хасковска регистрация, благосъстоятелност на компания от Димитровград, който опитал да понижи, само че поради дългия спирачен път на тежкотоварната машина не съумял, и се забил в "Мерцедес "-а откъм гърба. Зад кормилото на камиона е бил 30-годишен мъж, който пътувал самичък.
За благополучие при случая няма потърпевши хора, само че материалните вреди са огромни, като най-значителни са по "Мерцедес "-а и по изхвърчалата лека кола.
Возилата са преместени в отбивката и не пречат на трафика по трасето. На мястото има патрул на полицията, който работи по документирането на случая.
Ще е нужна профилирана техника за изваждането на колата, която е изхвърчала в гората.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР