Венцислав Димитров е новият член в Надзорния съвет на Левски.

...
Венцислав Димитров е новият член в Надзорния съвет на Левски.
Коментари Харесай

Нов човек в управата на Левски, клубът дължи 800 000 лева за заплати

Венцислав Димитров е новият член в Надзорния съвет на Левски. Той ще бъде представител на новия сътрудник на клуба спонсора, който е букмейкърска компания. Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев остават в Народно събрание.

Това стана ясно след към 7-часовата колекция на " синия " конгрес.

Венцислав Димитров е роден през 1974 година в Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Има магистърска степен по финанси от Университета за национално и международно стопанство в София.

Димитров е финансист с дълготраен опит. Има осемгодишен опит като съветник на клиенти в банковата сфера, в това число като началник на екип и шеф на банков клон.

Опитът му в региона на валутните пазари е 11 години, включително и интернационалните.

Над четири години е бил началник на екип от експерти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, капиталови проекти, ръководство на свободни средства, приватизационни покупко-продажби, финансов разбор на компании, надзор, доклади и други В компетенциите му влиза и правенето на бизнес проекти, финансови разбори, оценки и консултиране.

В момента Димитров заема виновна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната промишленост.

На Общото заседание през днешния ден на " Герена " не се стигна до някои сензации, макар неговата дълготрайност (почти шест часа). Очаква се човек на Palms Bet да попадне и в УС на клуба. На събранието се появи и някогашният притежател на Левски Тодор Батков, който похвали футболистите за мъжката игра против Берое и сладката победа. Има възможност Батков да попадне в управлението на Левски, както и да подари безплатно на обичания си тим солидна финансова сума. Сираков към този момент резервира контролния пакет акции, само че по време на събранието на няколко пъти е подчертал, че има подготвеност да се раздели с книжата, в случай че към тях има действителен интерес.

Изпълнителният шеф на Левски Константин Баждеков разкри финансовата картина в Левски след края на Общото заседание на " сините ".

Забавените заплати до юли към футболисти и личен състав на клуба са на стойност към 800 000 лв., само че Баждеков се надява, че те скоро ще бъдат изчистени.

" Искам да благодаря на всички, които са в Левски за търпението, което демонстрират. Много разчитаме на почитателите. Създава се неверна визия, че с подписването с Palms Bet, ще се случи огромно финансово обилие. Разчитаме на една стратегия, която ще развие маркетинга ни. Много ще разчитаме на помощта на Palms Bet. Ние сами би трябвало да си контролираме приходите и да излезем от сложната обстановка. Пред БФС постоянно се отчитаме. Най-спешните са отговорностите към Национална агенция за приходите и към господин Хубчев. Трябва да ги решим бързо, с цел да прекратим напрежението. Другите не тормозят оперативното управление. Ние ги обслужваме отчасти. С Национална агенция за приходите имаме съглашение, което е подписано и имаме веселба в осъществяването му, само че не и в връзките, които имаме. В момента погасяваме отговорностите и имаме документ, който сме дали пред лицензионната комисия. Имаше отговорности към футболисти, които трябваше да почистим. Днес ни беше срокът да го представим и го направихме. В правилно отношение сме. Не отхвърлям, че имаме закъснение, само че всичките ни разноски към страната се знаят. В тази посока ще са си напъните в бъдеще - да се направи погасителен проект за паричните потоци, който ще представим в най-скоро време. За страдание, приходите ни от мачове понижиха фрапантно от резултатите. Разчитаме, че с някои вести, които ще се случат в спортно-техническата част ползата към клуба ще се увеличи и ще зарадваме почитателите ", сподели Баждеков. 

Той посочи, че сега заплатите на футболистите от първия тим са към 150 000 лева, а предходната година са били 800-900 000.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР