Венцислав Дамянов - Боксьора e арестуван миналата нощ при операция

...
Венцислав Дамянов - Боксьора e арестуван миналата нощ при операция
Коментари Харесай

Венци Боксьора от Световрачене отново е арестуван

Венцислав Дамянов - Боксьора e задържан предходната нощ при интервенция в село Световрачене. Задържани са и трима негови доближени, заяви Нова ТВ.

Жандармерия влезе през вчерашния ден в селото поради всеобщия боязън на хората, откакто Дамянов, упрекнат в побои и закани с ликвидиране, беше пуснат под домакински арест.

Местните хора твърдяха, че рецидивистът в действителност не си стои вкъщи, а постоянно излиза на открито. Думите им наподобява се потвръждават. От източници разбрахме, че Дамянов и още трима души са били арустувани нощес.

„ Органите на Министерство на вътрешните работи си свършиха работата прелестно. Видяхме автомобил, който бе преследван от полицията. Говори се, че Венци не е бил у дома, а е бил на открито. 20 минути след този случай научихме, че той е арестуван. Научихме, че той не е имал и сложена гривна”, описват хора от селото.

„ Със сигурност сме много по-спокойни след ареста на господин Дамянов. Вчера ни потърсиха следователи, с цел да ни разпитат за случая”, прибавят други пострадали на Боксьора.

„ Органите на Министерство на вътрешните работи започнаха да си правят работата и резултатите незабавно са ясни”, споделя шефът на потрошения от Венци Боксора ресторант.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР