Венцеслав Стефанов каза, че титуляри в националния отбор трябва да

...
Венцеслав Стефанов каза, че титуляри в националния отбор трябва да
Коментари Харесай

Стефанов: За такива като Краев - тояга, Десподов играе, нашият Йомов също

Венцеслав Стефанов сподели, че титуляри в националния тим би трябвало да са Доминик Янков, Кирил Десподов и " нашия Йомов ".

" Не се ли гордеете, че едно къдраво, с опашле ще играе в Шампионска лига? Не. И аз не съм от тия. То сподели, че е готово за водач преди известно време. Сега трябвало да се гордеем. За такива би трябвало една сопа. С такива футболисти нищо не можем да реализираме. Самовлюбени са в себе си огромна част, а дурги - не стават.
 Снимка 500192
Източник:

Преди известно време разговарях другарски с Дерменджиев, тъй като той беше футболист на Славия и го познавам доста от дълго време. Казах му: " Георги, едно е да си треньор на клуб с доста пари и благоприятни условия, друго е да пресееш от многото футболисти тези, които могат да се сбият за България. Да бъдат момчета, които имат бъдеще. Лесно е да бъдеш треньор с футболисти, купени за 10-20 милиона. Изкарай ги изпод.
 България загуби гостуването си на Финландия с 0:2
Слабо второ полувреме и историческа първа загуба за България от Финландия

Само точка в групата и доста въпросителни за Дерменджиев и компания

Мисля, че час по-скоро би трябвало да стартираме да работим от нулата. Ако се работи вярно и методично, може да има смяна, и то за положително. А ние хвърлим едно-две млади момчета, които прегарят. А откъм гърба един вратар не е бил една година на вратата, а ти го пускаш в най-важния мач серщу Унгария. Вратарят би трябвало да може да управлява отбраната пред себе си. Когато Георги Петков е на вратата в Славия, отбраната работи съвсем без неточност. Когато е различен, става олеле майко. Така че националния тим, новото управление на футболния съюз напълно действително да реши има ли опция треньор да поеме националния тим, само че не с 3 или пет годишни интервали. Кой ще те чака пет години? Какво ще правиш тези пет години?
 Снимка 500194
Източник:

Виждам Доминик Янков, нашия Йомов. Има млади момчета, които в случай че се работи повече с тях... Не желая да наскърбявам никои от момчетата, само че играеш против Финландия и едно две финландчета минават като слаомистите в ските. Същите неточности следя и в клубното състезание - в Славия и доста други клубове. Има една малко здравна дума - кюретаж. Изрязва се всичко, което не става.
 Снимка 500110
Източник:

Десподов - прекрасен, неприятен, крив, прав. Много по-добре стои на терена. Сложи 19-20 годишните. Да се вършат лагери по време на спиранията. Да има късмет повече да бъдат дружно. При всички случаи ще има някакъв резултат. Ще има загуби, и по-тежки ще бъдат, само че е значимо да забележим, че нещо покълва, пораства ", сподели Стефанов.
 Стефанов разкри: Тарханов публично е новият треньор на Славия
Стефанов разкри: Тарханов публично е новият треньор на Славия

" Надявам се, че за мача с Левски той ще бъде на пейката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР