Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки станаха родители през

...
Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки станаха родители през
Коментари Харесай

Тина Кунаки и секси провокациите ѝ на плажа

Венсан Касел и брачната половинка му Тина Кунаки станаха родители през април. Скоро откакто роди красивата Тина се върне към своята работа на модел.

Тъй като сме почитатели на красивата французойка, не пропущаме нито един от работните ѝ задължения, които тя постоянно споделя в социлните медии.

Освен с работата си обаче, Тина обича да се хвали и по какъв начин се забавлява през свободното си време. Доказателство за това е последната ѝ секси фотография в профила ѝ в Instagram, където моделът театралничи предизвикателно по бански на райския плаж Апроадор, който се намира в региона на Ипанема в Рио де Женейро, Бразилия.

Очевидно Бразилия е една от обичаните дестинации на нея и Венсан, тъй като младото семейство постоянно посещава страната. Да не забравяме обстоятелството, че двамата даже кръстиха щерка си Амазони, а Венсан показа новината за раждането ѝ със фотография на Амазонската джунгла.

За момента Тина и Венсан не са споделили повече фотоси от ваканцията си, само че ще хвърляме по едно око на профилите им, тъй като се надяваме да забележим освен още секси фотоси освен на красивата Тиина, само че и на дребната Амазони на плажа до тях. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР