Венсан Касел и неговата половинка Тина Кунаки отбелязаха деня на

...
Венсан Касел и неговата половинка Тина Кунаки отбелязаха деня на
Коментари Харесай

Сърдити или не съвсем? Венсан Касел не сваля ръце от Тина Кунаки

Венсан Касел и неговата половинка Тина Кунаки означиха деня на влюбените.

И двамата разгласиха свои фотоси в Инстаграм, от които излиза наяве, че двойката неотдавна е била в Бразилия, а този уикенд е посетила планински курорт, където е отпразнувала Свети Валентин.

"Честит Свети Валентин, сърце мое! ",

по този метод Венсан Касел се обръща към своята обичана в Инстаграм. Той показа фотоси от пътуването им до Бразилия, където с изключение на за отмора, те са били и поради фотосесия на Кунаки.

В обявата на Касел има няколко фотоси. На първата двойката наподобява ядосана, само че на идващите фотоси усмивките им демонстрират огромното привличане и обич сред двамата.

(За да разгледате всички фотоси, използвайте стрелките)

"И животът продължава по този метод... ",

се споделя още в поста на френския артист. На всяка последваща фотография влюбените са все по-близо и се прегръщат, като Касел не може да смъкна ръце от половинката си.

Става ясно, че двойката е била в Бразилия от предходна обява на Касел, в която той написа: "Тъгата не свършва, само че щастието да ".

Този уикенд обаче двамата са били в планински курорт, което демонстрират фотосите ,

оповестени от 30-години по-младата брачна половинка на Касел. Тина споделя фотоси, на които те са със зимни якета, возят се на шейна с кучешки впряг, намират се на ски писта, а по-късно имат сантиментална вечеря на свещи.

Касел и Кунаки подписаха брак на скромна гала в южните елементи на Франция през 2018 година Двамата имаха връзка две години преди да сключат публично брак. Това е втори съюз за Венсан, който преди този момент бе женен 20 години да Моника Белучи, с която имат щерка.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР