Венсан Касел е един от най-щастливите мъже на този свят

...
Венсан Касел е един от най-щастливите мъже на този свят
Коментари Харесай

Ангелите на Венсан Касел: Тина Кунаки и дъщеря му Дева празнуват заедно

Венсан Касел е един от най-щастливите мъже на този свят - та той има всичко, за което може да мечтае всеки на неговата възраст. Все още е умопомрачителен красавец, който води прелестен метод на живот, който споделя с млада екзотична хубавица и на всичкото от горната страна има щерка от безконечната холивудска чародейка Моника Белучи.

Ето за какво Венсан с горделивост разгласява фрагменти от всекидневието си, а когато е дружно с обичаните си девойки, щастието наподобява в действителност цялостно. Преди няколко дни Тина Кунаки, актуалната обичана на артиста, отпразнува 25-ия си рожден ден и по този случай двамата проведоха ужасно празненство с другари. Сред гостите бе и порасналата щерка на Венсан от Моника Белучи, Дева Касел.

17-годишната дама към този момент е ослепителна хубавица и явно двете с Тина се схващат чудесно или най-малко по този начин наподобява от фрагментите, които Венсан е споделил в мрежата. Изглежда, че двете не за пръв път прекарват повече време дружно и имат хубаво другарство. Наскоро Тина даже разгласява кадър с Дева, а към описанието към него бе "Обичам те ".

Не бихме могли да пропуснем да отбележим и какъв брой красива е била Кунаки на рождения си ден. Тя беше избрала невероятна зелена рокля с пайети, която прилепваше ужасно по тялото ѝ. Изглежда, че двамата с Венсан са извънредно щастливи дружно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР