Венета Райкова сменя младоците в кревата си един след друг! Криза

...
Венета Райкова сменя младоците в кревата си един след друг!
Криза
Коментари Харесай

47-годишната Венета Райкова се разгони яко: Вършее младоци подред!

Венета Райкова сменя младоците в леглото си един след различен!
Криза на годините ли, друго ли… какво е „ударило“ Венета Райкова не е ясно, само че екс водещата го е подкарала напълно през пръсти във връзка с секса. Знаем, че преди години Венетка беше много палава, само че по време на брака си с Тишо, а и след него, живееше надали не като послушница в манастир.
 Венета Райкова
Венета Райкова го удари на занимания с младоци

Лично Райкова беше заявявала в изявление, че е надрасла креватните удоволствия и не й пречи да живее без тях. „Ако щете вярвайте, 3 години съм била на изсъхнало и въобще не ми е пречило“, хвалеше се Венета, озадачавайки мнозина.

Сега обаче като че ли се е завъртяла на 180 градуса и сама „бие тъпана“ по какъв начин го прави за една нощ, неангажиращо и то все с много по-млади от нея жребчета.

„Не желая връзки и сходни тъпотии. Това с пеперудките и тръпките е толкоз нетрайно и е най-голямата илюзия. Като ти е кеф и харесваш някого, дърпаш го и по вършиме. Просто секс, нищо персонално. А след това може да се видите още няколко пъти, само че може и да не се… Не ми би трябвало мъж за постоянно“, признава Райкова.

Напомняме, че Венета си завоюва скандалната популярност още преди години, когато в младостта си правила френски осъществявания на рапъра Ванко 1 и то на обществено място. А из столицата от дълго време се шушука, че е била и в загадка секс спекулация с шефа на OMW.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР