Венета Райкова се е стопила от работа и напрежение в

...
Венета Райкова се е стопила от работа и напрежение в
Коментари Харесай

Защо Венета Райкова не прилича на себе си?

Венета Райкова се е стопила от работа и напрежение в последните седмици. Бившата телевизионна водеща и сегашна писателка хубавичко е залегнала над дилемите си и няма време да си обърне никакво внимание. Покрай всичко тя е почнала да не помни да се храни и е останала едвам 47 кг.

„ Когато ме погълне работа, нямам никакво време за хранене. Понякога дори измежду нощ ми хрумва нещо и бързам да го запиша, преди да съм го забравила”, отбелязва журналистката.

Следващият ѝ разказ би трябвало да излезе на пазара след няколко месеца и по него към момента има много работа. За това пък водещата към този момент размъти водата и загатна, че в наличието му ще има доста провокации към нейни някогашни сътрудници. Някои от тях към този момент бяха ужилени, а имената им въпреки и не разобличени в романа, не останаха загадка за съвсем никого.

„ Държа да отбележа, че всичко в книгите ми е художествена измислица”, постара се да се презастрахова на няколко пъти Райкова, само че без триумф. Вече всичките ѝ почитатели са наясно, че зад видимо измислените сюжети, Венета разказва живота си в светските среди, написа Blife.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР