Венета Костова, която нашумя в първия сезон на Ергенът“, където

...
Венета Костова, която нашумя в първия сезон на Ергенът“, където
Коментари Харесай

Венета от „Ергенът“: Аз не съм българка, а туркиня! Затова ще обикна Свещения Коран

Венета Костова, която нашумя в първия сезон на „ Ергенът “, където не спря да се напива, е решила да предприеме тотална смяна в живота си. Тази смяна стартира със промяната на семейството й.

Преди няколко седмици Вени си смени семейството на Йълдъз. Причината е, че гадателка й е споделила, че в предходния си живот е била туркиня с това име.

Риалити звездата го взела драговолно и незабавно възобновила Йълдъз, както се е казвала преди епохи. Тя била уверена, че това е същинското й „ аз “.

Венета нямала желание да стопира дотук с смяната. Тъй като към този момент се чувствала туркиня и вярвала безусловно на ясновидката, желала да върне напълно личността си от предишния си живот. Ето за какво почнала развой по промяна на религията. Вени желала да одобри исляма и сега изучавала Свещения Коран.

Очевидно Венета и преди е била обвързвана с България, щом е била туркиня. Това обаче не я трогва изключително, с което демонстрира, че алкохолът й е размътил главата.

За да прочете Корана и да се посвети на исляма, Венета е напуснала работа и сега е безработна. Тя считала да не работи, а да си откри мъж, който да я устоя, а тя да му готви, пере, чисти и така нататък, което е присъщо за едно турско семейство.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР