Венета иска да става актриса Снощи Венета не получи заветната роза

...
Венета иска да става актриса
Снощи Венета не получи заветната роза
Коментари Харесай

Венета от „Ергенът“ прави собствено шоу

Венета желае да става актриса
Снощи Венета не получи заветната роза и напусна „Ергенът“. Най-веселата участничка не съумя да завоюва сърцето на Виктор Стоянов. След отпадането от шоуто Венета показа, че са я изгонили от предаването, тъй като са разбрали, че „не е добре психически“.

С типичното си възприятие за комизъм тя разкрива, че са я изхвърлили от „санаториума“ след абсурда й с Александра. Венета обаче е безапелационна, че феновете не са съумели да схванат доста неща за нея и са видели единствено „забавната й страната“, както и нейните „пиянски изцепки“.

Блондинката споделя, че славата не я блазни. Тя желае да има „3-4-5 бизнеса“ и да е в шоубизнеса. Венета се надява, че след „Ергенът“ някой продуцент ще я забележи и ще я предложения да се снима в български филм.

Блондинката обаче има и други проекти, свързани с малкия екран. Тя се надява да последва ориста на ергена Стоянов, за който се шушука, че доста скоро ще е водещ на лично шоу.

Венета освен желае да прави шоу, само че даже към този момент има име за него. То ще се споделя „Наздраве с Венета Костова“.
 Венета от
Венета от „Ергенът“ прави лично шоу сн. Инстаграм

Не знаем дали русокоската ще стане велика актриса, както й се желае, само че възможностите и да стане водеща на предаване за поздрави в някоя музикална телевизия несъмнено са огромни. Там хора с „пиянски изцепки“ се котират доста елементарно.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР