Венелин Петков е тотално променен след раздялата с жена си

...
Венелин Петков е тотално променен след раздялата с жена си
Коментари Харесай

Какво се случва с Венелин Петков?Новинарят неузнаваем след раздялата с Маданска

Венелин Петков е тотално изменен след раздялата с жена си Николета Маданска

Бившият началник на новините по Би Ти Ви се раздели с майката на двамата си синове предишното лято, само че половин година пазиха загадка.

До тази фрапантна разлъка се стигна, откакто Маданска упрекна мъжа си, че въобще не оказва помощ и не поема грижите в развъждането на децата.

Но смяната се оказала много фрапантна за Венелин. 51-годишният публицист е тотално изменен, прошарен, съвсем неузнаваем. Заради стресът и ядовете към раздялата с някогашната си половинка, той е унищожен, като преди постоянно е изглеждал много младолик.

Николета си потегли от къщата на някогашния ефирен началник в Бистрица, с двамата си сина. Тя живее в дома на родителите си в близкото до столицата село Лозен.

Въпреки че животът им наподобява благополучен и слънчев, околните до светската двойка настояват противоположното.Те имали много търкания и недоразумения по отношение на развъждането на наследниците си.

Николета и Венелин нямат формален брак, само че нещата по никакъв начин не са розови, все пак.

В медийните среди си шушука, че двамата са стигнали даже до съд поради родителските права над децата си.

Николета не стопира да пуска фотоси по какъв начин се забавлява със синовете си. Тя се оправя добре и без бавачки, и не се усеща зле макар раздялата си с Венелин Петков.Очаква се след майчинството още веднъж да се върне на работа в спортния отдел на медията.

Инфо: Ретро

 

 

Тагове: Венелин Петков Николета Маданска новинар родителски права раздяла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР