Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24

...
Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24
Коментари Харесай

Сашо Кадиев плътно до Деси Стоянова в мъката й: Вельо ще намери покой! Обичаме ви!

„ Вельо. Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на „ Сега “. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините “.
С тази прочувствена изповед се сбогува с починалия си брачен партньор Деси Стоянова. Ден откакто на 57 години от инсулт си отиде Велислав Русев, водещата на „ Преди обед “ по Би Ти Ви разгласява фотография на двамата и думи, които разчувстваха нейните близки и другари.
„ Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този “, приключва Деси.
Подкрепа й оказа дългогодишния сътрудник в предаването Сашо Кадиев.
„ Това е покруса. Висшата мощ лишава околните ни по всевъзможни способи. Оставя ни без тях. Да продължим живота си в конкуренция със гибелта. Вельо завърши своя земен път, с цел да се възроди в идващия. Духът му лети към Небесното Царство. Там, той ще откри покой. Същността му остава да живее в неговите деца – Краси и Стефан. И в нашите сърца и мозъци. Добър човек си отиде. Без време. Бог да го елементарни. Деси, обичаме ви “, показа синът на Катето Евро, предава България Днес.
Поклонението пред Велислав Русев ще бъде на 1 декември (петък) в 14ч. в частен гробищен парк „ Бояна парк “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР