Великобритания предложи да помогне на други страни, които са готови

...
Великобритания предложи да помогне на други страни, които са готови
Коментари Харесай

Риши Сунак: Великобритания ще помогне на страните, които решат да изпратят самолети на Украйна

Англия предложи да помогне на други страни, които са подготвени да изпратят самолети в Украйна в този момент , сподели министър председателят Риши Сунак на Мюнхенската конференция по сигурността, като прикани съдружниците да продължат поддръжката си във войната против Русия, цитира думите му Ройтерс.

Сунак се причисли към някогашните английски водачи Борис Джонсън и Лиз Тръс в даването на мощна поддръжка на Украйна, в това число посредством доставка на оръжия и образование на войски. Макар, Сунак сподели в събота, че Англия може да помогне по други способи.

" Когато други страни са в положение неотложно да дават самолети, Обединеното кралство с наслада ще ги поддържа в това, " съобщи той.

Сунак акцентира, че в този момент е моментът да се удвои военната поддръжка за Украйна .

" Путин залага, че ще изпуснем нервите си ", сподели Сунак. " Англия би трябвало да потвърди, че Путин бърка, " съобщи английският министър председател.
 Съединени американски щати: Без изтребители за Украйна, само че колкото може повече муниции
Съединени американски щати: Без изтребители за Украйна, само че колкото може повече муниции

Остин приказва за украинска атака напролет

Той също по този начин сподели, че западните съдружници би трябвало да обмислят по какъв начин да подсигуряват, че Русия ще заплати за възобновяване на Украйна, откакто войната завърши, и съобщи, че международната общественост би трябвало да признае, че е нужна нова рамка за поддържане на дълготрайна сигурност .

" От правата на индивида до безразсъдните нуклеарни закани, от Грузия до Молдова, Русия прави нарушаване след нарушаване против страни отвън обсега на груповата сигурност на НАТО ", сподели той. Според него " реакцията на интернационалната общественост не е задоволително мощна ".
 Зеленски: Украйна няма да е последната спирка на Владимир Путин
Зеленски: Украйна няма да е последната спирка на Владимир Путин

Той откри Мюнхенската конференция по сигурността посредством видеовръзка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР