Великобритания и Франция бяха стабилни поддръжници на Украйна и ще

...
Великобритания и Франция бяха стабилни поддръжници на Украйна и ще
Коментари Харесай

Дейвид Камерън: Лондон и Париж ще подкрепят Киев толкова дълго, к...

Великобритания и Франция " бяха постоянни поддръжници на Украйна и ще продължат да бъдат такива толкоз дълго, колкото е належащо ", безапелационен бе външният министър. Ако тази поддръжка продължи, " не се колебая, че Путин ще загуби, и е жизненоважно той да загуби " войната, акцентира Камерън на конференция след срещата си в Париж с френската си колежка Катрин Колона.

 

" Първо деяние беше смайващият неуспех на Русия да реализира задачите си. Второ деяние беше дейната опозиция на украинците, които отблъснаха Русия. И несъмнено, третото деяние е най-трудното ", разяснява Камерън в миг, когато силите на Украйна се сблъскват с инциденти на бойното поле.

 

" Четвърто деяние следва да бъде написано и ние би трябвало да създадем по този начин, че то да бъде написано по верния метод ", добави той.

 

" Нашите две страни, дружно през цялото време, работят взаимно, с цел да подсигуряват, че съветската експанзия няма да бъде възнаградена ", уточни от своя страна Катрин Колона. " Надяваме се, че това съдействие може да се ускори още повече ", сподели още тя.

 

" Съдбата на Украйна явно е заложена на карта, само че на карта е заложена и сигурността на европейския континент ", счита френската външна министърка.

 

Предвижда се през идващите седмици Украйна и Обединеното кралство да подпишат 10-годишен пакт за сигурност, по силата на който Лондон ще употребява военноморския си опит, с цел да помогне на Украйна да управлява Черно море, осведоми Укринформ, като цитира информация на английския в. " Телеграф ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР