Великобритания и Европейският съюз трябва да продължат съвместната борба със

...
Великобритания и Европейският съюз трябва да продължат съвместната борба със
Коментари Харесай

Лондон предлага на ЕС ново споразумение в сферата на сигурността


Англия и Европейският съюз би трябвало да продължат взаимната битка със актуалните провокации и закани след Брекзит, основа за това може да стане ново съглашение. Това съобщи английският министър на вътрешните работи Амбър Ръд в изявление за „ Сън “.

Тя акцентира, че държавните управления би трябвало да си сътрудничат тясно, в случай че желаят да реализират триумф в битката с тероризма, киберпрестъпността, търговията с хора, контрабандата на опиати и други проблеми.

Според нея, с помощта на общите старания на Обединеното кралство и Европейски Съюз са основани „ най-хубавите в света трансгранични системи за битката с проведената престъпност “. Излизането на страната от общността обаче ще постави завършек на съществуващите съглашения, посочи Ръд.

Едно ново съглашение ще разреши на Лондон и Брюксел да основат нормативна база за по-нататъшно съдействие в областта на сигурността, означи английският вътрешен министър. Тя добави, че държавното управление на Нейно Величество ще разгласява документ, отдаден на този въпрос.

На 23 юни 2016 година във Англия се организира референдум, на който болшинството се произнесе за излизането от Евросъюза. На 29 март тази година английският министър председател Тереза Мей публично уведоми Брюксел, че започва 2-годишната процедура на излизане от районната организация, която би трябвало да завърши в края на март 2019 година /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР