Великобритания е издала заповед за запор на имуществото на руски

...
Великобритания е издала заповед за запор на имуществото на руски
Коментари Харесай

Лондон ще запорира имущество на руски граждани, чийто произход е неясен


Англия е издала заповед за запор на имуществото на съветски жители, произходът на което е незнаен, заяви на конференция в Талин английският боен министър Гавин Уилямсън, представен от информационните организации

" В най-близките седмици и месеци държавното управление ще работи интензивно и в елементи за решаването на казуса. Вече са издадени заповеди за запор на имуществото от незнаен генезис. Съответният закон към този момент влезе в действие наскоро. Нашата задача е да вземем на доклад цялото добито по неразбираем метод имущество и за задачата към този момент са подхванати нужните ограничения ", сподели министърът.

От 31 януари английските съдилища имат опция да изискват от чужденци, притежаващи активи на територията на Англия, да дават отговор на въпроси за положението на това имущество. Този административен инструмент е очакван във встъпилия в действие т.г. закон " За престъпните финанси " и разрешава на английските държавни органи да желаят пояснения от притежателите на недвижимо имущество и на компании на стойност над 50 000 паунда, както и на съответните банкови сметки, в случай че възникне въпрос за произхода на тези средства.

Ако притежателят не успее да даде съответни пояснения, то върху неговата благосъстоятелност ще бъде натрапен запор. При това новите правила се популяризират и върху " политически значими лица ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР