Великобритания е била значително по-малко избирателна в това кого приема

...
Великобритания е била значително по-малко избирателна в това кого приема
Коментари Харесай

Мария Спирова: Великобритания не се придвижва достатъчно бързо по санкционното трасе


" Англия е била доста по-малко изборна в това кого приема задушевно в икономическите и обществените си среди. Като от позиция на Европейския съюз и Америка, Англия не се придвижва задоволително бързо по санкционното трасе по отношение на съветските олигарси ", разяснява за БНР Мария Спирова, която е работила като публицист в Българска телеграфна агенция, " Капитал " и Glamour. " В момента 26 персони са глобени от Европейски Съюз, до момента в който ние сме на към 12 души по последни данни. Правителството изяснява разликата в тези числа с това, с това, че е доста значимо никой от тези персони да не успее по правосъден път да оспори тези наказания .

Да кажем също, че това е първият път за Англия от 40 години насам, в който на нея и се постанова да глоби хора не като част от Европейски Съюз. След Брекзит Англия одобри нов закон за сакциите, който характерно направи глобите доста комплицирани за използване ", разясни още Мария Спирова.

" Така че,  рецензии има в тази посока. Консервативната партия на Борис Джонсън е характерно уязвима, тъй като все още е приела съвсем пет милиона дарения от хора, в фамилиите на съветски олигарси. Включително два от тези пет милиона постъпиха в партията след избирането на Джонсън ", добави още Спирова.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР