Великобритания днес заяви, че налага санкции срещу физически и юридически

...
Великобритания днес заяви, че налага санкции срещу физически и юридически
Коментари Харесай

Великобритания налага нови санкции на фирми и лица, подкрепящи Кремъл в конфликта в Украйна

Великобритания през днешния ден съобщи, че постанова наказания против физически и юридически лица в Иран, Турция, Дубай, Словакия и Швейцария в границите на последния кръг от ограничения, целящи да обиден съветските отбранителни системи посредством преустановяване на достъпа им до задгранично военно съоръжение, предава Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Днешните знакови наказания ще понижат още повече арсенала на Русия и ще затворят мрежата на веригите за доставки, подкрепяyr отбранителната промишленост на Путин, която в този момент изпитва усложнения ", уточни външният министър Джеймс Клевърли в изказване.

Правителството дефинира 22 нови наказания против физически лица и предприятия отвън Русия, които съгласно Лондон поддържат Кремъл в спора в Украйна, както и на три съветски компании, внасящи електроника, основна за съветското военно съоръжение, употребявано на бойното поле.

Руски медии показват, че новите ограничаващи ограничения засягат по-специално иранската компания " Паравар Парс " и подразделенията на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война, занимаващи се с развойна активност и аерокосмически технологии. 

Обединеното кралство наложи наказания и против шест беларуски компании и предприятия, свързани с отбранителния бранш, добавя съветската организация. Ограничителните ограничения плануват заледяване на активите на изброените сдружения на територията на Англия, в случай че те бъдат открити. Като съображение за глобите се показват облагите, които тези компании получават от беларуското държавно управление в " стратегически значимия " защитителен бранш. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР