Великобритания дава 20 милона паунда на училища в Палестина, знаейки

...
Великобритания дава 20 милона паунда на училища в Палестина, знаейки
Коментари Харесай

Лондон финансира училища, прославящи мъченичеството и Джихада

Великобритания дава 20 милона паунда на учебни заведения в Палестина, знаейки че материалът който се преподава там може да предизвиква хрумвания, прославящи мъченичеството и Джихада, написа английският вестник The Times, представен от " Фокус "

В серия от парламентарни питания министърът, отговарящ за филантропичната помощ Аластър Бърт признава, че английските данъкоплатци финансират заплатите на 33 хиляди учители, преподаващи материал, който предизвиква насилието против Израел. Дават се образци, като да вземем за пример илюстрирането на Втория закон на Нютон с момче насочило прашка против бойци, а в учебник по математика се дава задача за пресмятане на броя на мъчениците от палестинските протести.

Децата биват обучавани, че палестинските управляващи подкрепят фамилиите на тези, които правят терористични офанзиви и по какъв начин те ще бъдат възнаградени в Рая.

В новата стратегия, утвърдена през 2017 година даже учебниците по другите науки промотират принуждение. За сметка на това не се приказва нищо за мирните съглашения сред Израел и Палестинските управляващи.

От Министерството публично декларират: „ Нашата поддръжка подкрепя към 25 хиляди палестински деца да вървят на учебно заведение всяка година. Британското държавно управление изрично осъжда всички форми на принуждение, както и насаждането на принуждение “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР