Велико Търново. Всички знаем, че трябва да има промяна, но

...
Велико Търново. Всички знаем, че трябва да има промяна, но
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, „Републиканци за България“: Не очаквайте от нас да хулим политическите си опоненти, ние даваме решения и търсим единение

Велико Търново. Всички знаем, че би трябвало да има смяна, само че това не става със кавги и опълчване. Затова от „ Републиканци за България “ предлагаме една управническа стратегия с ограничения във всички секторни политики. Парламентът е мястото, в което би трябвало да се гради действителният политически живот, политиките в действителност да стигат до хората, а политиците да постъпват отговорно и загрижено, като със личните си фамилии. Това сподели ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на великотърновската листа Цветан Цветанов по време на среща с поданици на Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ За жал в последните години стана съвсем невероятно да се прави политика по естествения за една демократична страна метод. Всичко е единствено сензация, шоу, спорове, борба, заиграване с национал-популизъм.
Като наличие и небосвод за страната, всичко това не е положително “, сподели Цветанов по време на траялата повече от два часа среща.

„ Не очаквайте от нас да хулим политическите си съперници. Ние даваме решения и желаеме да търсим обединяване по секторните политики “, изясни още той. Като образец даде електронното ръководство, на което партията залага извънредно доста в управническата си стратегия, само че и разполага с експертния капацитет за действителното му реализиране. „ Аз не знам да има дясно или ляво електронно ръководство. Ето един наш приоритет, който може да сплоти всички.

Най-важното е българските жители да упражнят своето право и да гласоподават на 11 юли ”, безапелационен бе Цветан Цветанов.

„ Нека да гласуваме рационално, а не под въздействието на страст, или пък на отричане, тъй като те са неприятен консултант. Да създадем осведомен избор, с цел да не съжаляваме по-късно “, прикани лидерът на мощната великотърновска листа на „ Републиканци за България “

На срещата, протекла в другарска атмосфера, участваха и претенденти от листата с номер 21 – философът и управител Пламен Маринов, онкохирургът доктор Иван Николов, ветеринарният доктор доктор Красимир Кирилов, учителят по биология и химия Снежана Стефанова, сполучливият бизнесмен Фикред Ферадов, икономистът Мартин Димитров и IT специалистите Николай Драков и Иван Станев.

По думите на хирурга доктор Иван Николов, на предходния избор единствено „ Републиканци за България “ са имали акция, представяща стратегия, позиции и решения, тъй като други политически сили са разчитали главно на манипулиран и корпоративен избор. По мнение на присъстващите машинното гласоподаване и видеонаблюдението трансформират това в огромна степен.

„ Сред многочислените тематики, разисквани по време на срещата бяха, както опазването на здравето образованието и нужната актуализация на пенсиите, по този начин също и имиджа на страната в интернационален проект ”, показват още от партията. „ По значими тематики, в това число външнополитически, българските институции би трябвало да имат синхрон ”, безапелационен бе Цветан Цветанов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР