Велико Търново. Велико Търново бе домакин на 19-о издание на

...
Велико Търново. Велико Търново бе домакин на 19-о издание на
Коментари Харесай

Велико Търново: Мария Ангелова от града спечели „Огърлицата на Десислава”, кметът Даниел Панов я награди

Велико Търново. Велико Търново бе хазаин на 19-о издание на Международния шампионат по художествена гимнастика „ Огърлицата на Десислава ”, съвпаднало с 60-годишнината от основаването на първия клуб по спортната дисциплинираност в Старата столица. Това оповестиха пт пресцентъра на Общината . Носител на специфичната премия стана състезателка от Старата столица – Мария Ангелова от клуб „ Етър-Елит ”. Изработената от сребро и със специфичен дизайн огърлица й бе връчена от кмета Даниел Панов.
Градоначалникът поздрави уредниците на конкуренцията и всички участнички. Даниел Панов акцентира, че „ Огърлицата на Десислава ” е едно от най-значимите спортни събития през годината, доказващо водещото място на Велико Търново в художествената гимнастика.
Над 300 състезателки от 14 страни се включиха в шампионата, в това число и гимнастички от националните тимове на Австралия, Румъния и Канада. Съпътстваща конкуренция бе Купата на Търновград. Подарък за всички участнички бе прожекция на аудио-визуалния театър „ Царевград Търнов – тон и светлина ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР