Велико Търново. Листата на ВМРО-БНД е представена от доказали се

...
Велико Търново. Листата на ВМРО-БНД е представена от доказали се
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ген. Димитър Шивиков: Листата на ВМРО-БНД е представена от доказали се в своя професионален живот хора

Велико Търново. Листата на ВМРО-БНД е показана от потвърдили се в своя професионален живот хора. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ВМРО-БНД ген. Димитър Шивиков на конференция във Велико Търново, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация е единствената организация, която изповядва националната концепция като политика. „ Тази организация е основана преди 126 години да се бори, да продължи делото на нашите апостоли за обединяването на българските земи. Тази битка и в наши дни продължава, несъмнено че под друга форма. Като български военачалник съм положил клетва да пазя, да защищавам и не отстъпвам националните ползи, в актуален вид – в Европейския парламент. Европейският парламент е онази институция, която дава прелестни благоприятни условия всяка една страна да се бори и да отстоява националните си забавни “, уточни ген. Шивиков.
Той разкритикува своите съперници, които декларират, че ще съставляват Европа. „ Това са недостойни хора, откакто преди всичко слагат Европа, а не България. Ние сме пратеници на българския народ и ще бъдем български депутати, а не служители, които ще слушат на непознати ползи “, акцентира претендентът за евродепутат. По думите му доверието към ВМРО-БНД става все по-голямо, защото хората от листата са разчупени, отзивчиви и гъвкави в общуването с българския гласоподавател. „ Ние не използваме брюкселския език и диалект, който е еднообразен. Не използваме средствата на мръсната, очерняща акция. Виждаме, че една част от съперници употребяват брюкселския диалект в изрече при срещите с народа, което не се схваща от тях, а другата част непрестанно омаскаряват своите съперници, употребяват хули. Мислят, че по този метод са атрактивни. По-подла акция досега аз не съм срещал. Това отблъсква хората “, уточни ген. Шивиков.
Според него на тези избори ще има ниска изборна интензивност, защото огромна част от хората не са осведомени в елементи какво е това Европейски съюз, кои са институциите в Европейския съюз, по какъв начин действат и какви са изгодите и изгодите по отношение на нас българите. „ Има и визии, че България е изгубила с участието си в Европейския съюз. Откакто сме членове на Европейския съюз всички ние имаме независимост на напредване. Имаме опцията и да се възползваме от пазара “, уточни претендентът за евродепутат. Той акцентира, че политиката, за която бих бил краен в отстояването, е точно използването на така наречен двойни стандарти. По думите му към момента а старите членки на съюза смятат н страните от някогашния социалистически блок за второкласен “, добави ген. Димитът Шивиков.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР