Велико Търново. Жителите на Велико Търново и населените места от

...
Велико Търново. Жителите на Велико Търново и населените места от
Коментари Харесай

Велико Търново: Жителите на града и населените места от общината вече могат да плащат местните данъци и такса смет за 2018 г.

Велико Търново. Жителите на Велико Търново и обитаемоте места от общината към този момент могат да заплащат локалните налози и таксата за битови боклуци за 2018 година, оповестиха от пресцентъра на Общината . Съгласно направената тригодишна бюджетна прогноза ставките остават без смяна. Съобщения за дължимите суми ще бъдат изпратени в законоустановения период, който е до началото на март.
Вноските за локалните налози и таксата за битови боклуци (ТБО) могат да бъдат платени на две елементи - до 30 юни и до 31 октомври. 5% е отстъпката, в случай че налозите върху постройките и върху транспортните средства бъдат платени в целия им размер до 30 април. За такса „ Смет “ облекчението е 10%.
Без смяна остават местата, където жителите на Велико Търново и обитаемоте места могат да заплатят локалните си налози и такси: централен офис на Общинска данъчна работа, който се намира на ул. „ Христо Караминков №19; изнесен център в Мол Велико Търново – ул. „ Оборище №18; изнесен офис в кв. „ Чолаковци ” – СОУ „ Владимир Комаров ”, ул. „ Бяла Бона №9. Плащания се одобряват също на касите на „ Изипей ” и Банка ДСК, посредством пощенски запис и по банков път. Информация за банковите сметки може да бъде открита на уеб страницата на Община Велико Търново.
Обществено разискване на плана за Бюджет ‘2018 ще се състои на 4 януари, четвъртък, в огромната зала на общината. Дискусията ще стартира в 10.30 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР