Велико Търново. Деца от Детски център Роси“ във Велико Търново

...
Велико Търново. Деца от Детски център Роси“ във Велико Търново
Коментари Харесай

Полицаи от Велико Търново гостуваха на деца и младежи с увреждания

Велико Търново. Деца от Детски център „ Роси “ във Велико Търново гостуваха в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, оповестяват от пресцентъра на полицията . Във вътрешния двор на постройката те се срещнаха с особеностите на полицейската униформа, отличителните знаци на българския служител на реда и оборудването, което му оказва помощ в ежедневната работа. Децата схванаха по какъв начин е оборудван и полицейският автомобил и по кое време и за какво той се движи с включен светлинен и звуков сигнал.

Инспектор от Детска педагогическа стая им обясни обширно по кое време и по какъв метод вярно да употребяват тел. 112.

Както постоянно максимален интерес и страсти провокира появяването на четириногите служители на реда Нерон и тримесечният му сътрудник Дарк. Въпреки топлото време Нерон чинно направи проява на главните команди, до момента в който невръстният му сътрудник се любуваше на ласките на децата.

Подобни страсти двамата провокираха тази заран и измежду децата от Центъра за обществена рехабилитация и интеграция за деца и младежи с увреждания във Велико Търново. Там момчетата и девойките се срещнаха с отличителните знаци на полицейската униформа, помощните средства и особеностите на полицейския автомобил.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР