Великият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската публика с

...
Великият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската публика с
Коментари Харесай

Христо Стоичков води Хосе Карерас в най-голямата зала у нас

Великият испански тенор Хосе Карерас ще зарадва българската аудитория с още един впечатляващ и извънредно въздействащ концерт, само че този път в най-голямата зала у нас - “Арена Армеец”. Датата е 21 октомври, а патрон на грандиозното събитие е самият Кавалер на Златната топка Христо Стоичков, който ще се прибере в България особено за историческия музикален театър на Маестрото.

Единият от популярните “Трима тенори” ще излезе още веднъж пред многочислените си фенове у нас, макар че е разредил до най-много участията си на огромна сцена. Изненадващата аудиенция на Хосе Карерас в София е още едно доказателство за дългогодишното другарство и надълбоко почитание, което свързва великия тенор и Христо Стоичков.


Освен най-популярните осъществявания от репертоара на именития златен глас, които безспорно ще покорят родната аудитория на 21 октомври, в концерта ще се включи и новата оперна сензация на България – Росен Ненчев. 36-годишният тенор с глас като естествена буря е солист на националната ни опера и е един от 22-мата определени от целия свят във втория майсторски клас на Хосе Карерас.

“Има доста хубав поетичен глас, който доста ми харесва. Пее с възприятие, с нюх, с динамичност “, споделя Карерас за своя извънредно надарен възпитаник. От своя страна Росен Ненчев също не пести похвали за златния глас на операта “Маестрото е необикновен човек. Има мощна аура към себе си. Съветът, който ми даде и постоянно ще помня, е да бъда себе си “, не крие възхищението си младият тенор.

Концертът на Маестро Хосе Карерас в София ще се състои на 21 октомври в “Арена Армеец”. Билетите за събитието към този момент могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор e Moko Solution.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР