Великият актьор Ал Пачино, който е роден на днешния ден,

...
Великият актьор Ал Пачино, който е роден на днешния ден,
Коментари Харесай

Не исках да съм като моя баща: Ал Пачино и неговите три прекрасни деца

Великият артист Ал Пачино, който е роден на днешния ден, е обичан поради незабравимите функции в кино шедьоври като „ Кръстникът “, „ Белязаният “, „ Усещане за жена “ „ Адвокат на дявола “ и доста други.

Роден с името Алфредо Джеймс Пачино, той има сполучлива кариера, продължаваща повече от пет десетилетия. Освен това е един от дребното актьори, спечелили именитата Тройна актьорска корона: награди Оскар, Тони и Еми .

 ал пачино Getty

Самият Ал Пачино е израснал в разрушено семейство . Родителите му се развеждат, когато той е едвам на две годинки. Баща му ги изоставя изцяло , като грижите за децата са поети напълно от майката на Пачино, Роуз, и нейните родители.

Детството на бъдещата звезда е изпълнено с компликации и ограничения, а учителите предлагат татко му да го дисциплинира, тъй като той постоянно се забърква в неприятности. Такъв обаче липсва и това наподобява повлиява мощно на метода, по който Пачино ще гледа на брака и родителството след години .

На 16-годишна възраст Ал е заставен да напусне дома си и да работи на разнообразни места , с цел да оказва помощ на своята майка, чието здраве е влошено.

 ал пачино Getty

Младият Пачино стартира да се усеща признат и благополучен едвам когато се причислява към театрална натрупа.

„ Това на процедура избави живота ми. Театърът се трансформира в моето семейство в продължение на доста години и към момента е по този начин “, признава по-късно той.

Горчивото детство наподобява остава незаличима диря в душата на Пачино, като той е решен да не повтаря грешките на своя татко.

Днес 83-годишният артист е прочут като безконечния ерген на Холивуд. Той в никакъв случай не е сключвал брак, само че това не значи, че няма трогателен любовен живот и не се радва на своите наследници.

 ал пачино Getty

Всъщност артистът със сицилиански генезис е г орд татко на три деца, родени от две от дамите в живота му.

Той не обича да приказва за своя персонален живот. През 70-те и 80-те, до момента в който написа кино историята с ролята си в трилогията „ Кръстикът “, Пачино има връзка с актрисата Даян Кийтън . Двамата играят съпрузи на екрана, а в действителния живот любовта им е бурна.

Преди няколко години Кийтън си спомни пред People за романса с Пачино на снимачната площадка на „ Кръстникът “ :

„ Бях луда по него. Очарователен, занимателен, говорещ без спиране. Приличаше на изгубено сираче или вманиачен академик. Беше прелестно! “

Говори се, че Даян слага на Пачино сватбен ултиматум . И защото холивудският плейбой няма интерес да се обвърже със женитба, това води до разлъка.

По-късно артистът има 10-годишна връзка с аржентинската актриса Лусила Полак (на снимката). Те се разделят през 2018 година

И въпреки всичко нито една от тези известни дами не е майката на трите деца на Пачино.

Ал Пачино става татко за пръв път на щерка си Джули Мари през 1989 година Майката на Джули е Ян Тарант, която е учител по актьорско майсторство.

През 2001 година той има двуяйчни близнаци дружно с актрисата Бевърли Д’Анджело: Антон Джеймс и Оливия Роуз.

Двамата артисти стартират връзката си през 1997 година, а самата Бевърли признава, че макар че не ѝ е предложил брак, е била сигурна, че Ал ще бъде бащата на децата им.

„ Познавахме се единствено от три месеца, само че той ме погледна в очите и ми сподели: „ Искам ти да си майката на децата ми “. Това беше всичко, което имах потребност да чуя “, признава тя.

Въпреки това очевидно любовта им не съумява да устои на тестванията на времето .

„ Забременях на 48, а на 51 години към този момент знаех, че бъдещето ми е да съм самотна майка. “, изяснява Бевърли (на снимката) .

 ал пачино Getty

Раздялата на Пачино и Д’Анджело през 2003 година води до неприятна борба за попечителството над дребните близнаци . По това време юристът на Пачино упреква Д’Анджело, че третира дребните деца „ като заложници “.

В последна сметка двамата някогашни съумяват да се помирят в името на това да отгледат децата си взаимно и относително умерено .

В момента най-голямата щерка на Ал Пачино Джули (на снимката) към този момент е на 34 години .

Следвайки стъпките на родителите си, тя също работи в развлекателната промишленост . Джули е продуцент на доста филми, в това число „ Abracadabra “ през 2009 година и „ Били Бейтс “ през 2013 година В момента тя оглавява продуцентската компания Tiny Apples.

Джули постоянно е била близка с татко си, само че избира сама да проправя пътя си в шоубизнеса. Затова и не се пробва да употребява името му, с цел да реализира триумфи.

Синът на Ал Пачино Антон Джеймс и щерка му Оливия Роуз към този момент са на 22 години . Те са израснали надалеч от светлината на прожекторите, само че сега Оливия е много дейна в обществените мрежи и обича да споделя сладки моменти в известния си татко .
                             

За разлика от нея, наподобява брат ѝ Антон избира да стои надалеч от медийния интерес , тъй като няма профил в Instagram.

През годините близнаците са придружавали татко си на публични събития . През ноември 2022 година пък Антон и Оливия направиха една от редките си появи на аления килим дружно с майка си на премиерата на нейния филм „ Брутална нощ “.

Въпреки отношението на Ал Пачино към брака, той е виновен и подкрепящ татко на децата си. Изборът му да не се ожени за техните майки в никакъв случай не е бил фактор в метода, по който той отглежда децата си.
                             

Поради това, че татко му изоставя своето семейство, артистът си дава дума да не постъпва като него, когато стане татко – заричане, което все пак съумява да извърши . Той възпитава децата си и намира време да бъде с тях.

„ Появата на деца ми ми оказа помощ доста. Съзнателно знаех, че не желая да бъда като татко си. Исках да съм до тях. Имам три деца. Нося отговорност към тях. Аз съм част от живота им . Когато не съм до тях, това е разстройващо и за тях, и за мен. “, разкрива той.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР