Великден наближава, а заедно с него и специалното предложение на

...
Великден наближава, а заедно с него и специалното предложение на
Коментари Харесай

Великден идва със специална промоция за Inter Academy Camp Bulgaria

Великден наближава, а дружно с него и специфичното предложение на уредниците на първия Inter Academy Camp Bulgaria. Промоционалният пакет за записване в първото по рода си събитие на „ нерадзурите “ у нас е продължен до 10 април. Така всеки, който има желанието да се допре до магията на 18-кратния първенец на Италия, ще може да го направи на специфична цена, възползвайки се от Великденската промоция.

Припомняме, че първото издание на Inter Аcademy Camp в България ще се състои през втората седмица на месец юли – от 10-ти до 15-ти, в град Бяла, област Варна. Подобно огромно събитие не е нещо ново както за китното градче на Българското Черноморие, по този начин и за Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла, които на няколко пъти към този момент си партнираха сполучливо в реализацията на детски футболни кампове и шампионати.
 Пресконференция преди първият INTER Academy Camp в България @@@Повече информация за Inter Academy Camp Bulgaria можете да откриете на формалния уебсайт на събитието – http://interacademycamp.bg, както и на Facebook-страницата – https://www.facebook.com/intercampbulgaria.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР