Веднага трябва да се вдигне скоростта на жп транспорта до

...
Веднага трябва да се вдигне скоростта на жп транспорта до
Коментари Харесай

Николай Събев: Веднага трябва да се вдигне скоростта на жп транспорта

Веднага би трябвало да се вдигне скоростта на жп превоза до равнището на безвредна скорост, с цел да имаме оферта към потребителите. Това разяснява номинираният за министър на превоза и известията Николай Събев пред публицисти след представянето на проектокабинета с мандатоносител " Продължаваме Промяната ".

По думите му, с цел да бъде прелъстителен жп превозът, би трябвало да се вдигне скоростта. Оказва се, че има сектори, в които вместо да се създадат нужните поправки, умишлено се основават ограничавания за понижение на скоростта. Трябва да забележим кои са тези сектори, по какъв начин най-бързо можем да създадем тези поправки, тъй че да вдигнем до безвредно равнище междинната скорост на напредване на товарните и пътническите влакове, счита Николай Събев.

Той е уверен, че проектокабинетът може да изкара четиригодишен мандат, тъй като съгласно него всички условия за това да има естествена страна и ускоряване в стопанската система са налице. Обществото има такива упования, имаме публичната поддръжка и в диалозите с съдружните сътрудници това беше към този момент явно, добави Събев.

Той уточни, че след представянето, хората от проектосъстава на Министерския съвет са имали среща и по думите му всички са били " на една страница ". Очарован съм от състава, има страхотни специалисти и за мен ще е наслаждение да работя с тях, съобщи Николай Събев. Когато вършим нещата обикновено, рационално, в явна социална изгода, с добър звук и почитание към хората, мисля, че нещата ще се случат, добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР