Веднага след встъпването си в длъжност новоизбраният председател на Окръжен

...
Веднага след встъпването си в длъжност новоизбраният председател на Окръжен
Коментари Харесай

Председателят на ОС-Благоевград проведе поредица от срещи с магистрати и представители на институции от Благоевградски район

Веднага след встъпването си в служба новоизбраният ръководител на Окръжен съд – Благоевград арбитър Петър Узунов организира среща с магистрати от Районните съдилища от правосъдния регион на Окръжен съд – Благоевград и с административния началник на Окръжна прокуратура Благоевград прокурор Христо Георгиев.

Въпреки правосъдната почивка, обособените работни срещи сред съдиите от Районен съд- Благоевград, Районен съд – Петрич, Районен съд- Сандански, Районен съд- Гоце Делчев и арбитър Петър Узунов, се състояха в наличието на съвсем всички съдии. Магистратите разискаха въпроси от учредителен темперамент, бъдещо взаимоотношение, поеха се задължения за взаимно решение на зародили проблеми.

Набелязаните ограничения за реализиране на целите на управническия мандат на арбитър Узунов, а точно връзка, съгласуваност и взаимоотношение, бяха признати задушевно от всички съдии без изключение.

Веднага след привършване на правосъдната почивка следва среща със съдиите от Районен съд- Разлог, болшинството от които сега са в отпуск. Съдия Узунов организира срещи и с регионалния шеф на Благоевград Николай Шушков, шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград ст. комисар Георги Кандев и декана на Правно-историческия факултет към ЮЗУ „ Неофит Рилски “ – Благоевград –доц. доктор. Николай Марин. Обсъдени бяха взаимните дейности сред обособените институции за гарантиране на публичния ред и сигурност, правата и законните ползи на жителите. Заяви се воля за повишение равнището на партньорството посред им и за основаване на по-добра съгласуваност и взаимоотношение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР