Веднага, след като разбрахме наказанието, с юридическия екип подготвихме необходимата

...
Веднага, след като разбрахме наказанието, с юридическия екип подготвихме необходимата
Коментари Харесай

Орманджиев: Искаме доказателства за тежко наранените в Лудогорец, загрижени сме за тях

" Веднага, откакто разбрахме наказването, с юридическия екип подготвихме нужната тъжба. Обстойно сме описали с какво не сме съгласни. Обосновали сме се и сме поискали доказателства за тези доста тежки пострадвания, които са получени. Искаме здравна експертиза. Имало доста тежко потърпевши и ние сме доста загрижени за тях ", разгласи изпълнителният шеф на ЦСКА Стоян Орманджиев във връзка глобата от две срещи без аудитория, която бе наложена на отбора след дербито с Лудогорец (0:1).


" Съгласен съм, че поради шепа хора страдаме всички, които желаеме да бъдем на стадиона и ЦСКА да побеждава. Губим най-важното си преимущество - публиката. Поведението е неприемливо. Много пъти съм го казвал - и на мача със Славия, и на мача с Лудогорец се прекрачиха граници, които не трябва да бъдат прекрачвани. Хореография, песни, викания - ужасно! Но има някои неща, които са допълнително. Когато се постановат санкции обаче, те би трябвало да бъдат с идентичен критерий към всички тимове ", сподели още началникът в " аления " клуб.

" Искаме това наказване да отпадне. Има разновидности и с отчасти затворен стадион, деца с майки да дойдат на стадиона. Апелативната комисия да се събере оптимално бързо. Това касае огромен брой последователи. Аз не бях тогава в клуба, само че си припомням доста добре събитията, когато нашият физиотерапевт - Иван Христов, беше ударен с бомбичка и е вадено здравно за него. Решенията са си решения, само че би трябвало да са правилни и идентични към всички “, продължи Орманджиев.

" Решението на съдията да прибере футболистите на Разград в допълнение нажежи ситуацията. Продължението на мача пък не беше съответно ", счита той.

Орманджиев приказва и за празника на клуба. Днес ЦСКА чества 75 години от основаването си.

" ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието " Убиец на първенци в Европа ". С горделивост съставлявам клуба. Титла, купа и стадион...са все неща, които подхождат на ЦСКА. Това е обвързване. Очакваме през днешния ден да е празник. Времето е хубаво. Имаме ден на отворените порти. Финалът на нашата организация е събитието във Военния клуб вечерта, на което ще се съберат митове на клуба, олимпийски първенци, медалисти, европейски първенци, всички, които са свързани с ЦСКА и са носили наслада на България и на всички армейци “, разясни шефът.

„ От спортно-техническа позиция беше извънредно значимо през вчерашния ден да победим. Много се веселя, че имахме мач най-сетне, който малко по-спокойно да го изгледаме. Моето персонално мнение е, че и в други дуели, в случай че бяхме осъществили по-рано попадение, можеше да се развият по същия метод. С оглед на събитията беше извънредно значимо да победим през вчерашния ден. Важно е и да победим в идващия мач. Това и споделям на футболистите, че имаме още шест финала. Всичко е в нашите ръце “.

" Много се гордея с триумфите на дядо ми и на татко ми. Те са част от тази история на ЦСКА, която постоянно ще стои със златни букви. Много ми се желае да съумея да надмина тези триумфи. Дори малко да се доближа, ще съм извънредно горделив “, приключи шефът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР