Веднага се захванахме за работа, за да видим кой има

...
Веднага се захванахме за работа, за да видим кой има
Коментари Харесай

Проговори След Толкова Години: Пожарникарят, Пред Когото Издъхна Даяна С Разтърсващи Разкрития!

„ Веднага се захванахме за работа, с цел да забележим кой има потребност от помощ и кой е жив. А Даяна ми сподели: Боже мой, какво стана? ”, споделя към този момент някогашният пожарникар.

Според Гурмелон принцесата е била в схващане и с отворени очи, когато я е извадил от смазаната кола.

„ Тя леко се движеше и видях, че е жива. Видях, че има повърхностна рана на дясното рамо, само че не се виждаше нищо друго съществено. По нея нямаше кръв ", спомня си Гурмелон. Когато спасителите я извадили от колата и я поставили на носилката, тя получила сърдечен арест.

„ Направих ѝ сърдечен масаж и няколко секунди по-късно още веднъж дишаше. Успокоих се. Мислех, че ще живее. Когато я качихме в колата за спешна помощ, знаех, че е жива и чаках да оживее. По-късно разбрах, че е умряла в болничното заведение. Много се разстроих ”, споделя Гурмелон.

Вече пенсионираният пожарникар декларира, че в началото не е схванал, че изважда от колата принцеса Даяна. Един от парамедиците му споделил, откакто я качили в колата за спешна помощ.

„ Бях шокиран. Знаех коя е, само че не следях от близко английското кралско семейство. Отидох до колата за спешна помощ и тогава я разпознах ”, споделя мъжът.

Въпреки че бил ранен, телохранителят Тревор Рийс-Джоунс също се опитвал да стигне до принцесата от предната седалка на колата, спомня си Гурмелон.

„ Питаше: " Къде е тя? Къде е тя? " Екипът ми му сподели да се успокои и да не приказва. Казах му, че никой от хората ми не приказва британски, а за него е по-добре да не се мърда. Казах му да не се тормози, тъй като ще се погрижим за всички ”, споделя още някогашният пожарникар.

Той изясни, че не е приказвал обществено за тази трагична нощ, тъй като до неотдавна е бил към момента на работа и не му е било разрешено да приказва за случаите, на които се отзовава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР