Вечното съперничество на всички нива между Ливърпул и Манчестър Юнайтед

...
Вечното съперничество на всички нива между Ливърпул и Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

По още един показател Ливърпул задмина Манчестър Юнайтед

Вечното съревнование на всички равнища сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед е ясно на всеки футболен последовател. За следващ път обаче последователите на клуба от „ Анфийлд “ може да се усещат удовлетворени по отношение на огромния си зложелател, откакто стана ясно, че „ алените “ са подминали своя конкурент като най-популярен тим оттатък Океана, що се отнася за Съединени американски щати.

Известен факт е, че пазарът в Щатите към футбола се развива с нечуван ритъм и data-компанията Morning Consult Survey пресмята, че точно тимът на Юрген Клоп към този момент повежда колоната пред „ алените дяволи “ като най-популярен тим в Англия.

И двата клуба са благосъстоятелност на американци и изцяло разумно съставляват интерес измежду аудиторията на янките, само че в стопански проект към този момент Ливърпул ще получава повече пари по отношение на сътрудниците си от „ Олд Трагфорд “ съгласно организацията. Към днешна дата Ливърпул води с 4 единици пред огромния си съперник в исторически проект по отношение на последните 15 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР