Вечно млада, искам да съм вечно млада... Ех, любима песен

...
Вечно млада, искам да съм вечно млада... Ех, любима песен
Коментари Харесай

Еластична, хидратирана, здрава и по-млада кожа само с помощта на един продукт

" Вечно млада, желая да съм постоянно млада "... Ех, обичана ария и безконечният блян на всяка от нас! Факт, че след избрана възраст, все по-осъзнато одобряваме смисъла на думите. Защото, дано не се заблуждаваме, няма дама, която да не желае да бъде постоянно млада и да не се стреми по по всякакъв начин метод да се бори с напредването на възрастта. И става известно, това не е невероятно. 

Знаете ли, че в аптечната мрежа у нас към този момент може да се откри, който е научно потвърден, че понижава бръчките, способства за възобновяване еластичността на кожата, подкрепя хидратацията и спомага за закъснение на процесите на стареене?

Тайната на новаторския артикул COREPAIR BEAUTY liquid се крие в неговата дейна формула, съдържаща биоактивни високопречистени колагенови пептиди, хиалуронова киселина, биотин и витамин C, в оптимална централизация и с потвърдена успеваемост. Освен това COREPAIR BEAUTY liquid съдържа първокачествен колаген Peptan® под формата на естествени биоактивни пептиди в хидролизиран тип, които се всмукват извънредно бързо, елементарно и оптимално от организма.   

• Допринася за възобновяване на еластичността на кожата и за понижаване дълбочината на бръчките;

• Подпомага хидратацията на кожата;

• Допринася за поддържане на здрава коса, кожа, нокти и стави;

• Спомага за закъснение на процесите на стареене;

• Осигурява антиоксидантна защита;

• Допринася за естественото формиране на съединителна тъкан;

• Подпомага за образуването на колаген за естествената функционалност на кръвоносните съдове, костите, хрущяла, ставите, кожата, венците и зъбите.

Всички знаем, че колагенът, съставляващ 80% от сухата маса на кожата, е главен систематичен протеин, който е виновен за еластичността и регенерацията на всички съединителни тъкани, в това число косата, кожата, ноктите и сухожилията. За жал, с придвижване на възрастта производството му понижава доста и само спомагателният му банкет би могъл да се отрази удобно върху цялостното положение на всички тъкани. За да изгежда стегната и тонизирана кожата ни, съществена роля имат гъсто преплетените колагенови нишки. Колагеновите пептиди пък от своя страна потвърдено понижават дълбочината на бръчките и фините линии, поддържат еластичността на кожата, усилват здравината на косата и заздравяват ставите.

Естествената съставна част на клетките, хиалуроновата киселина, е известна със свойството да хидратира кожата в дълбочина и да задържа влагата в тъканите. Но знаете ли, че близо 50% от цялата хиалуронова киселина, която тялото ни съдържа, е съсредоточена точно в кожата? С напредването на възрастта 30% от запаса, с който разполагаме, се износва и се нуждае от регенерация. Единствено съществуването на задоволително количество от нея, би могло да усъвършенства и поддържа тургорът и еластичността й, да предизвиква производството и синтеза на колаген за опазване на пресен и лъчезарен тип. 

Един от най-мощните потвърдени антиоксиданти с анти-ейдж резултат, подпомагащ естествените процеси на възобновяване и понижаване процесът на старееене на тъканите, е Витамин С. Освен че е нужен за сияйността на кожата и регенерацията на съединителната тъкан, той също по този начин способства за отбраната от нездравословни сътрудници и усъвършенства хидратацията и еластичността й.

За здрави коса и нокти пък виновен е биотинът, участващ в синтеза на колаген. Той въздейства върху метаболизма на мазнините и способства за кръвната циркулацията, като по едно и също време с това спомага за еластичността на кръвоносните тъкани и усъвършенства хидратацията на кожата в дълбочина.

Страхотният резултат на COREPAIR BEAUTY liquid единствено след месец употреба, е потвърден посредством индикаторите от приема на високопречистени колагенови пептиди Peptan® в две клинични изследвания 1,2.
Видимо понижава бръчките
13% понижаване на фините линии и бръчки към очите 1
10% понижаване назолабиалните гънки сред носа и устата 1
Увеличава хидратацията на кожата
28% повишение на равнището на хидратация и разтегливост на кожата 2
Възвръща блясъка и здравината на косата
13% повишение здравината на косата 1
Възстановява колагеновата решетка
Именно отслабването и разкъсването на колагеновата решетка са основите аргументи за разпределяне, поява на бръчки и стареене на кожата. След 12-седмичен банкет на Peptan® се наблюдават 31% по-ниски равнища на колагеновото раздробяване в дълбоките пластове на кожата, спрямо началото на проучването 2. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan® – регистрира се повишение на равнищата на колаген, което способства за подобряването на положението на кожата.
Целулитът очевидно понижава
Знаете ли, че неналичието на колаген води до нарушени колагенови влакна, в резултат на което се трансформират дистанциите в съединителната тъкан, което я прави освен неравна, само че и по-тънка и не може да скрие формираните под повърхността й мастни натрупвания? Именно по тази причина първа стъпка в битката с целулита би трябвало постоянно да бъде възвръщането на еластичността на кожата от вътрешната страна.

А най-хубавото на е, че е належащо да приемаш единствено по 1 саше дневно, което е с прелестен усет и е подобаващ за приложимост даже и по време на бременност и кърмене.  

Не забравяй, че хубостта на кожата ти идва от вътрешната страна и единствено ти можеш да й окажеш помощ да се покаже в цялостния си искра!

Потърси в аптечната мрежа в страната!

  

 

 

1. Randomized, placebo-controlled, double-blind clinical study with a 5g daily supplementation of Peptan or placebo over 90 days (Slowing down the clock with collagen peptides. Cosmetics Business, white paper, 2021)

2. Randomized, placebo-controlled, double-blind clinical trial with 10g Peptan supplementation or placebo per day for a period of three months (Asserin, 2015)
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР