Вечно готовият да бъде лице на промяна от всякакъв вид

...
Вечно готовият да бъде лице на промяна от всякакъв вид
Коментари Харесай

Прилоша му! Депутати кръстиха Настимир Ананиев от ПП – Наско Дюдюка

Вечно готовият да бъде лице на смяна от всевъзможен тип и жанр единствено и единствено да търка депутатската банка Настимир Ананиев, койтО неотдавна още веднъж блесна с безумното селфи-видео на шкембето си в деня на откриването на 48-то Народно заседание, има нов прякор. Оказва се, че сътрудниците му депутати от другите партии към този момент го назовават със звучното: „ Наско Дюдюка “, оповестиха те пред „ ПИК “.

Причината е, че Ананиев непрестанно подвиква и издава странни звуци по време на изявленията на депутати от другите парламентарни групи. Засега от вербалните му офанзиви само са пощадени представителите на „ Демократична България “.

Депутати се майтапят, че Ананиев е претрупан от дуета Кирил Петков и Асен Василев да бъде основният дюдюк и главен солист на коалиция Продължаваме промяната “ по време на изявленията на представители на партии сложени в рубрика противников.

В последно време Наско Дюдюка се раздава изключително когато депутати от Българска социалистическа партия се изричат. Причината е, че до скоро Корнелия Нинова се пришиваше към партиите сякаш на смяната. Но от началото на този парламент стартира последователно да се дистанцира от досегашните си сътрудници „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “.

Наско Дюдюка за малко да изпадне от този парламент, само че за негов шанс ПП-тата не съумяха да си регстрират партията преди последните избори, което наложи дуета Кирил Петков и Асен Василев още веднъж да прибегнат до партиите „ Волт “ и „ СЕК “, за Да вземат участие във вота. Първата бе основана от Ананиев, откакто беше натрупал опит от гастробите си в 3 партии и 2 обединения. Втората партия „ Средна европейска класа “ – СЕК пък през 2013 година нашумя със скандал за образуване на гласове за парламентарните избори тогава. Репортаж със скрита камера в хотел в Етрополе сподели по какъв начин мъж на име Николай Тарев изяснява на присъстващите към 50 души по какъв начин да провеждат и управляват хората с цел да гласоподават по верния метод.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР