Вечните класики Малкият принц“ и Мечо Пух“ имат нов събрат,

...
Вечните класики Малкият принц“ и Мечо Пух“ имат нов събрат,
Коментари Харесай

Забавна книга за деца и с мъдрости за порасналите читатели



Вечните класики „ Малкият принц “ и „ Мечо Пух “ имат нов другар, който към този момент е и на българския хартиен пазар. Великолепното издание на  „ Момчето, къртицата, лисицата и конят “  от Чарли Макеси е в превод на Богдан Русев и с истинските илюстрации и красивите калиграфии на създателя, майсторски приспособени от художника Дамян Дамянов.

 Още с появяването си в края на 2019 година книгата се трансформира в бестселър , описа пред Радио София Темз Арабаджиева. Стана съвременно да цитираш книгата. Някои даже си татуираха мисли от нея. Твърди се, че е избавила доста хора от съдбовен край.

Чарли Макеси  е английски илюстратор и първоначално в Инстаграм профила си е разгласил рисунки, въодушевени от диалози с другари. Те стават подобен шлагер, че той взема решение да ги събере в книга.

Изданието печели любовта освен на публиката, само че и вниманието на рецензията. Доказателство са към този момент извоюваните награди .

Самият създател е поискал хората да си носят книгата и да я допълват със свои бележки. Но в случай че видите изданието, надали ще посмеете да драснете в него.

А мислите вътре се допират до мъдростите на притчите и прозренията на философите.

„ Героите са другари, които на пръв взор нямат общо между тях. Книгата предизвиква читателите да живеят самоуверено и с доброта към себе си. Тя е за всички, които се учат в придвижване “, уверена е Темз Арабаджиева.

Убедете се сами в книжарниците.
А преди този момент чуйте диалога в студиото на Радио София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР