Вечерята за много хора се е превърнала в едно от

...
Вечерята за много хора се е превърнала в едно от
Коментари Харесай

Не посягайте към тези храни на вечеря

Вечерята за доста хора се е трансформирала в едно от най-важните хранения за деня. Това е времето, в което цялото семейство си е вкъщи и всички се събират дружно на трапезата. Към продуктите, които консумираме вечер обаче би трябвало да подхождаме рационално, защото те могат да повлияят отрицателно освен на фигурата ни, само че и на цялостното ни здравословно положение.

1. Паста с тежък сос
Паста за вечеря? Едно сходно ядене не е по никакъв начин добра концепция да се употребява вечер, защото съвсем постоянно сосът е много калоричен и не прави по никакъв начин добра услуга на талията ви.

2. Пържена риба и картофки
Много хора считат, че риба и пържени картофки е идеалната вечеря. Но калориите в пържените храни са в пъти повече и е по-добре да изберете риба, приготвена на скара. Пържените храни водят до по-голям риск от инсулт или инфаркт.

3. Десерти, сладкиши и шоколад
Колкото и да ни се желае да си похапнем шоколад, по-добре да не го вършим вечер. Както и всичко, съдържащо рафинирана захар. Ако толкоз доста ви се хапва нещо сладко, по-добре хапнете една чаена лъжичка мед вместо десерт.

4. Колбаси, чипс, осолени и пушени артикули, сосове
Всички храни и ястия, в които има сол, изключително тези, в които не знаете какъв брой тъкмо е добавена, са строго неразрешени за вечеря. В противоположен случай подуването на стомаха е неизбежно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР